leuke doe-tip voor de kerst??

  • nelson

    Hoihoi,

    Kerst vind ik altijd super gezellig. Lekker met de hele familie bij elkaar,….. maar het is wél elk jaar het zelfde liedje: zitten en eten. Achteraf klaagt iedereen over een volle buik!!

    Heeft er iemand een leuk idee voor de kerst? Wat kun je doen met een familie met veel kinderen (de jongsten zijn 3 jaar). Opa en Oma zijn al in de 70, maar nog erg fit!!

    Ik had zelf al iets bedacht van: Lekker met z'n allen naar het strand en daarna warme chocomel en erwtensoep bij ons houtkacheltje (of een vuurkorf buiten). Dit plan is natuurlijk weersafhankelijk!!

    Alle tips zijn welkom!!

    Alvast bedankt!!!

  • Willemijn-14

    Wij zijn een paar jaar geleden op eerste kerstdag naar burgers bush in Arnhem geweest. Je kunt er heerlijk binnen lopen. Het tropisch regenwoud, de dessert en het aquarium zijn overdekt. Als het droog is kun je ook buiten heerlijk vertoeven in de dierentuin speeltuin enz enz. Het is voor oud en jong dus voor ieder wat wils. Voordeel is ook dat het niet zo idioot druk is. Wij hebben toen in ieder geval een heerlijke dag gehad met z'n tienen. sÁvonds hebben we bij ons thuis gegourmet en gesteengrild. Je kunt heel veel van te voren klaarzetten en klaarmaken zodat je s'avonds niet zoveel hoeft te doen.Of iedereen maakt van te voren wat klaar en dan maak je er een gezellig buffet van.

  • Klaas

    Puzzelwandeltocht? Schaatsen op de kunstijsbaan? Hints of pictionary spelen?